Kleding

Is jouw bestelling niet naar wens, dan kun je de bestelling ruilen of retourneren. Binnen 14 dagen dient je bestelling bij ons binnen te zijn in de originele verzendzak/doos met het ingevulde bijgeleverde retourformulier erbij en zijn wij hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail naar karenfrederix@hotmail.com. Hierin graag jouw naam, ordernummer, het teruggestuurde fashion item of items en de reden van de retour(en). Mocht de retournering buiten de 14 dagen vallen, dan is een ruiling alleen nog mogelijk. Je wordt door middel van een e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Daarnaast moet het item of de items in perfecte staat terug worden gestuurd. Dit betekent niet gedragen, voorzien van een kaartje en geen beschadigingen. Wanneer alle items van de bestelling terug worden gestuurd, dan storten wij het orderbedrag exclusief de eenmalige verzendkosten van de heenzending zo snel mogelijk terug op je rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. 
Bewaar bij je retourzending wel altijd de track&trace code, zodat je het pakketje kunt volgen. 

Juwelen

Is jouw bestelling niet naar wens, kan je de goederen binnen de 14 dagen, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd in de ongeopende verpakking, op eigen risico en kosten terugsturen naar Noa Noir . Gelieve ook een e-mail te sturen naar 'karenfrederix@hotmail.com' met de reden van retour, naam, bestelnummer en je telefoonnummer. Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden geaccepteerd. 

Mits aan de bovenstaande voorwaarden voldaan werd mag je binnen 2 weken een terugbetaling verwachten. 

 

OPGELET: Soldenartikelen, zowel kleding, accessoires en juwelen, kunnen NIET geretourneerd worden.


Ons retouradres is:

Noa Noir

Langeweg 14

3550 Heusden-zolder

Dit is tevens het adres van onze winkel. Hier mogen de bestellingen ook terug worden gegeven of worden omgeruild. Het orderbedrag van de retour wordt dan alsnog op de rekening teruggestort of verrekend met de items waarmee het geruild wordt. 

© 2016 - 2023 Noa Noir | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel