Retourneren

 

     

 Bedenktijd en retourneervoorwaarden

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij of zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 7 (zeven) werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. 

Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat, met de originele labels, ongebruikt en in de originele verpakking op eigen risico en eigen kosten terugsturen naar Noa Noir, Langeweg 14, 3550 Heusden-Zolder, België. 

ALs klant maak je zelf via eender welke transporteur een verzendlabel aan. De retourkosten zijn voor de klant. Retours worden verzonden naar:

NOA NOIR

Langeweg 14

3550 Heusden-Zolder

België

emailadres: karenfrederix@hotmail.com

VERGEET NIET OM HET RETOURFORMULIER  ERBIJ TE STEKEN

Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden aangenomen. 

Goederen die specifiek voor de consument ontworpen zijn, worden niet teruggenomen, de consument kan zich dus niet beroepen op het herroepingsrecht. 

Wegens hygiënische redenen kunnen oorbellen niet worden teruggenomen.

De retourzending wordt door Noa Noir gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend. U kan binnen de 2 (twee) weken een tegoedbon verwachten. Items die te laat werden geretourneerd, na 7 dagen, hebben geen recht op een tegoedbon. 

 

Items aangekocht tijdens een solden periode komen niet in aanmerking voor retour. Noa Noir zal, indien u toch overgaat tot een retour, niet overgaan tot het opmaken van een tegoedbon.

Aangezien gratis verzending is voorzien, en u de items retour stuurt en zo onder het bedrag van €100 (honderd) zit, zullen verzendingskosten worden afgetrokken van het bedrag op de tegoedbon. Dit gaat over een vast bedrag van €6,5 (zes en een halve euro). 

 

Adres voor retour indien bovenstaand reglement gelezen:

Noa Noir

Langeweg 14

3550 Heusden-Zolder

 

 

 

© 2016 - 2024 Noa Noir | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel