VERZENDEN

Noa Noir zal alles zo zorgvuldig mogelijk verpakken zodat er niets stuk kan gaan tijdens het transport.

Voor het verzenden van juweeltjes en andere kleine spulletjes die in een gewatteerde enveloppe passen vragen we 3 euro verzendkosten. Dit gaat via de gewone post en daar krijgt u geen track & trace code voor.

Voor kleding, home-deco en andere grotere items vragen we 6,5 euro verzendkosten. We werken hier dan via de pakjesdienst van Post NL en zal er een track & trace code worden doorgestuurd via e-mail, zodat u perfect kan volgen waar uw bestelling zich bevindt.

Bij een bestelling boven de €100 verzenden wij alles gratis.

 

 

OPHALEN:

Noa Noir

Langeweg 14

3550 Heusden-Zolder

 

U kan ook kiezen om uw product op te halen tijdens de openingsuren van de winkel of we maken een andere afspraak. Indien u nog niet heeft betaald en niet komt opdagen op het afgesproken ophaalmoment of binnen de week in de winkel, gaat Noa Noir ervan uit dat u afziet van de aankoop en wordt uw reservatie automatisch geannuleerd. Indien u het product dan toch nog wenst, zal u het opnieuw moeten bestellen. 

De betaling kan ter plaatse gebeuren met payconiq/mobiel betalen of cash.

 

Openingsuren winkel:

Zaterdag 10-12 uur

Woensdag 19 - 21 uur

Kijk altijd eerst op de home-pagina van de webshop, op facebook of op intagram voor eventuele uitzonderlijke sluitingsdagen. Deze laat ik steeds tijdig weten via deze kanalen.

 

 

© 2016 - 2023 Noa Noir | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel